top of page
BESKONTAKTNA, BESPLATNA, RANOJUTARNJA DOSTAVA, SVIH DOMAĆIH I STRANIH NOVINA I ČASOPISA
IMG_6849.jpg

Tvrtka Vergl obavlja najbržu beskontaktnu besplatnu ranojutarnju dostavu nekoliko tisuća domaćih i stranih dnevnika, tjednika, mjesečnika, specijaliziranih i stručnih časopisa.

 

Vergl d.o.o. je jedina tvrtka putem koje MOŽETE NARUČITI SVE DOMAĆE I STRANE NOVINE koje su dobavljive na kioscima, ONLINE izdanja, ali i sva tiskana izdanja koja se ne prodaju na kioscima (Računovodstvo i financije, RRiF, Narodne novine...).

 

Od 1995. godine uspješno i besplatno obavljamo dostavu SVIH novina izravno u tvrtke ili domove naših korisnika na području grada Zagreba.

O kvaliteti usluge koju pružamo govori naša dugogodišnja suradnja s građanima, većinom veleposlanstava u Republici Hrvatskoj, državnim ministarstvima, Uredom Svjetske banke, European Central Bankom, Raiffeisenbankom, Erste Bankom, Plivom, INA-om, HRT-om, Nova TV, A1, Podravkom…

 

Tijekom 25 godina smo u gradu Zagrebu dostavili preko 22.000.000 tiskovina na kućne ili poslovne adrese naših sugrađana.

 

Online možete naručiti sve Vama potrebne naslove i po primitku narudžbe kontaktirat će Vas naš djelatnik koji će s Vama dogovoriti način i vrijeme dostave, kao i sve ostale pojedinosti i mi ćemo vam ih sa zadovoljstvom dostaviti u vrijeme i na način kako to Vama najbolje odgovara.

Unaprijed se radujemo našoj mogućoj poslovnoj suradnji.

IMG_6820.jpg

VERGL I BRIGA ZA OKOLIŠ

Od 7. mjeseca 2020. VERGL d.o.o. je dio svog voznog parka zamjenio električnim vozilima.

Time dajemo svoj doprinos zaštiti okoliša i plan nam je u nadolazećem periodu sva vozila zamjeniti električnim.

IMG_20200726_232814.jpg
bottom of page