top of page
IMG_20200726_232327.jpg
Poštovani,
 
Željeli bismo vas upoznati s informacijom da smo, kao tvrtka specijalizirana za ranojutarnju dostavu i distribuciju sve domaće i strane štampe odlučili pokrenuti i brzu dnevnu dostavu i drugih roba i proizvoda na području grada Zagreba. 

S tim u vezi vam nudimo mogućnost poslovne suradnje.

Vergl d.o.o. za usluge i marketing je od pokretanja posla 1995. godine u gradu Zagrebu prisutan kao VIP dostavna služba koja mjesečno obavlja više desetaka tisuća dostava. 
Ukoliko je sastavni dio vašeg poslovanja odašiljanje naručenih proizvoda i/ili roba na adrese vaših kupaca i naručitelja, sigurni smo da ste i do sada to uspješno obavljali, a mi vam kao tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u vrlo zahtjevnom segmentu dostave štampe, koji je često uvjetovan limitiranim vremenom i načinom dostave, možemo ponuditi vrhunsku uslugu dostave na adrese vaših kupaca u gradu Zagrebu. Naša usluga može nadopuniti i/ili unaprijediti vašu osnovnu suradnju koju imate s dosadašnjim partnerom i ne treba biti ni u kakvoj koliziji s njime.
 
U tu svrhu slobodni smo vam predložiti zajednički otvoreni sastanak na kojem bismo mogli dogovoriti suradnju i uvjete koji bi bili obostrano prihvatljivi.
Otvoreni smo za sve prijedloge oko termina susreta i očekujemo vaš poziv na razgovor oko mogućnosti i modela suradnje.
 
U prilogu vam, kao orijentaciju, možete pogledati našu referentnu listu dugogodišnjih korisnika naših usluga

i naš ogledni cjenik.
 
Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.
VERGL REFERENTNA LISTA
VERGL CJENIK DOSTAVE
bottom of page