IMG_6849.jpg
NA OVOJ STRANICI MOŽETE VIDJETI KOMPLETAN CJENIK SA SVIM
DOBAVLJIVIM DOMAĆIM I STRANIM TISKANIM I ONLINE NASLOVIMA
 
Naručivanje pretplate novina je specifično i zahtjeva da nam dostavite neke osnovne podatke kako bi mogli sastaviti najpovoljniju PONUDU za Vas. Na ovoj našoj web stranici imate više mogućnosti kako da naručite željene naslove.
Na ovoj stranici iz našeg KOMPLETNOG CJENIKA možete odabrati željene naslove i upisati ih u priloženu INTERAKTIVNU NARUDŽBENICU.
Ukoliko Vam je to previše naslova, možete iz menija pod stranicom NOVINE odabrati podstranice sa PREPORUČENIM NAJČITANIJIM NASLOVIMA po različitim kategorijama podjele.
INTERAKTIVNU NARUDŽBENICU  ispunite na svom računalu ili mobitelu, spremite i pošaljite na naš e-mail: vergl@vergl.hr ili nas jednostavno u radno vrijeme (PON. - PET. 08.00-16.00) nazovete na broj 01/4651-104 i kažete tražene naslove i Vaše podatke, a mi ćemo u najkraćem mogućem vremenu sastavit najpovoljniju PONUDU za Vas.
 
Također radi Više informacija o samim naslovima iste po različitim kategorijama možete pregledati u našem SHOPU. No samo naručivanje je najbolje obaviti na gore opisani način. forma SHOPA je napravljena samo u informativne svrhe.
VERGL KOMPLETAN CJENIK
VERGL INTERAKTIVNA NARUDŽBENICA